Auto - Wimar Modlińska jest szczerzę mówiąc nie profesjonalne miałem problem z turbiną(przy 120km/h przełączał się w tryb awaryjny a turbina nie działała) powiedzieli że turbina do wymiany nawet regeneracja nie wchodzi w grę. Ale na zdrowy rozum pomyślałem sobie przecież do 120 działa to co nie tak? oddałem do znajomego mechanika wymienił mi 2m kabla od turbinki i śmiga jak szalona^^. Tak że szczerzę mówiąc nie polecam. Poza tym są nie mili i nie uprzejmi, chciałem dostać lakier w kredce albo w pojemniku żeby samemu zamalować rysę to jedyne co usłyszałem że żaden salon skody nie ma czegoś takiego, a Pan siedzący za ladą nawet nie spojrzał czy faktycznie nie mają. ot co moje wypociny
Auto Wimar - Modlińska
Zwiń
X
-
Miałem małą awarią z pasem przy fotelu pasażera (zawiniła inna firma ale o tym napiszę w odpowiednim czasie i miejscu), podjechałem dziś na Modlińską. Mimo, że nie byłem umówiony zostałem bardzo miło obsłużony, usterka usunięta w szybkim tempie, właściwie poza kolejnością. Co do innych usług się nie wypowiadam ale także drugie zamówienie części w tej firmie poszło bez problemu i teraz tylko trzeba poczekać na dostawę.
Zapomniałem: Pan przyjmujący do serwisu sprawdził od razu czy na auto nie ma żadnej akcji serwisowej, z własnej inicjatywy co również mnie miło zaskoczyło.
Komentarz
-
Komentarz